На Кіровоградщині поліцейські влаштували для учнів відкритий урок

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Під час зустрічі працівники поліції познайомили школярів зі своєю професією та провели з дітьми правовиховну бесіду.

У рамках профілактичного заходу «урок з поліцейським» працівники ювенальної превенції та інспектори групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу поліції завітали до загальноосвітньої школи № 2, де провели відкритий урок із учнями 4, 5, 8 та 9 класів. 

Для школярів поліцейські влаштували міні-виставку спеціальних засобів захисту, які правоохоронці використовують у своїй діяльності. Учні мали можливість приміряти їх та сфотографуватися, а також оглянути службовий автомобіль поліцейського.

Спілкуючись із школярами, працівники ювенальної превенції звернули увагу дітей на неприпустимість вчинення правопорушень та протиправних дій. І наголосили, що у разі необхідності школярі завжди можуть звернутися до поліцейських за допомогою.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool