На Кіровоградщині поліцейські виявили у помешканні жінки опій

Листопад 07, 2017 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Прибувши за викликом про сімейну сварку, правоохоронці виявили у квартирі заявниці речовину, схожу на наркотичний засіб.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від 48-річної місцевої жительки про те, що її співмешканець вчиняє сварки.

«Виїхавши на місце пригоди, працівники групи реагування патрульної поліції в приміщенні квартири жінки виявили на полиці шприц із рідиною коричневого кольору, схожою на опій ацетильований. Вилучене направлено на дослідження», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool