На Кіровоградщині поліцейські виявили у перехожого сумку з набоями та вибуховим пристроєм

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Підозріла поведінка чоловіка стала приводом для його спілкування з правоохоронцями. Під час огляду речей громадянина у спортивній сумці було виявлено предмети, зовні схожі на гранату Ф-1 та запал до неї, споряджений магазин до автомату Калашникова і близько сотні набоїв різного калібру.

«Пригода сталася в місті Олександрії наприкінці січня. Поліцейські, задіяні до охорони публічного порядку, на одній з вулиць районного центру звернули увагу на чоловіка, який поспішав у справах.

Побачивши правоохоронців, незнайомець пришвидшив ходу і почав звертати з дороги. Коли ж до нього підійшли ближче, і зовсім розгубився. Як з’ясувалося, привід уникати зустрічі з поліцейськими у громадянина був досить серйозним. Під час огляду особистих речей у перехожого виявили заборонені предмети.

Вилучені набої та граната, за висновками експертів, виявилися справжніми», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Нині 42-річний непрацюючий мешканець Петрівського району спілкується зі слідчими.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліцейські перевіряють, чи зберігав чоловік заборонені предмети з метою збуту.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool