На Кіровоградщині поліцейські вилучили у водія та пасажира авто заборонені речовини і предмети

Квітень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

У салоні транспортного засобу, який було зупинено за порушення правил дорожнього руху, поліцейські групи реагування патрульної поліції Світловодського відділу виявили предмет, схожий на мисливський ніж, а у пасажира пакунок із речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на коноплю.

«33-річний місцевий житель, водій «Ауді-80» пояснив, що ніж йому подарували. А його пасажир, на рік молодший раніше судимий за майнові злочини чоловік, повідомив, що пакунок з речовиною, схожою на наркотичну, він знайшов у лісосмузі і зберігав для власного вживання. Виявлене вилучено та направлено для проведення експертизи», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За даним фактом відносно одного з чоловіків розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», відносно іншого – ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

За результатами експертизи буде прийнято рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності.

За матеріалами
Світловодського відділу поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool