На Кіровоградщині поліцейські вилучили у чоловіка нарковмісні рослини

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

За поясненням 19-річного мешканця одного з сіл Новгородківського району, він зберігав удома коноплю для власного вживання.

Під час перевірки оперативної інформації працівники поліції провели огляд у домоволодінні громадянина. У результаті вжитих заходів на горищі будівлі виявили кількадесят гілок рослин, схожих на коноплю. За словами молодого чоловіка, їх він зірвав неподалік водойми та забрав додому, щоб висушити і у подальшому вживати.

Вилучене направлено на проведення дослідження. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових рослідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі. Раніше особа вже притягувалася до криімнальної відповідальності за майнові злочини.


Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool