На Кіровоградщині поліцейські вилучили понад 500 кущів маку

Липень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Насадження нарковмісних рослин працівники Компаніївського відділення поліції виявили в одному з сіл у ході проведення операції "Мак-2017".

«У незаконному «городництві» поліцейські викрили раніше судимого за крадіжку жителя населеного пункту. Під час огляду присадибної ділянки чоловіка працівники поліції вилучили 505 нарковмісних рослин, які в подальшому було направлено для проведення експертизи. Згідно висновку дослідження встановлено, що вони є маком снотворним та містять наркотичні алкалоїди опію», - розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.

У даний час особі оголошено підозру за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За вчинення такого кримінального правопорушення громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool