На Кіровоградщині поліцейські викрили двох підозрюваних у незаконній порубці лісу

Серпень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

Близько опівночі правоохоронці отримали повідомлення від жителя області про те, що, проїжджаючи повз лісосмугу в одному з сіл, він помітив вантажний автомобіль, до якого невідомі складали великі колоди. В ході перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Чоловікам загрожує кримінальна відповідальність.

Оперативно виїхавши за вказаною адресою, члени групи реагування патрульної поліції Кіровоградського районного відділення поліції біля лісосмуги виявили «ЗІЛ», до якого зловмисники закінчували вантажити розпиляні дерева.

Підозрюваними виявилися двоє непрацюючих жителів одного з сіл: 33-річний власник вантажівки та його 23-річний товариш.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 246 «Незаконна порубка лісу» Кримінального кодексу України. Вантажівка зі спиляними деревами знаходиться на території районного відділення поліції. Проводяться слідчі дії. Підозрюваним, один з яких вже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кропивницького відділу поліції Кіровоградщини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool