На Кіровоградщині поліцейські викрили двох чоловіків у зберіганні наркотичних засобів

Листопад 28, 2017 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Мешканці Голованівського району, 27 та 38 років, раніше вже були судимі за наркозлочини. За поясненням громадян, «зілля» вони зберігали для власного вживання.

«Правоохоронці отримали оперативну інформацію, яка під час перевірки знайшла підтвердження. У двох населених пунктах працівники поліції провели санкціоновані обшуки у квартирі та приватному будинку місцевих жителів.
Поліцейські виявили у помешканнях пакетики та паперові згортки з насінням і подрібненими та висушеними рослинами, схожими на коноплю, а також саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів. Вилучені речовини та предмети направлено на дослідження», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool