На Кіровоградщині поліцейські розшукали зниклого 11-річного хлопчика

Листопад 03, 2017 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Повідомлення до Добровеличківського відділення поліції надійшло телефоном близько першої години ночі від мами «мандрівника».

Встановити місцезнаходження дитини вдалося за кілька кілометрів від дому, на території сусіднього населеного пункту.

До того, з пояснень родичів, хлопець, близько 15-ї години, напередодні вирушив у гості до старшої сестри, яка мешкала окремо. Після кількох годин спілкування, дитина пішла в напрямку свого села. А коли увечері син так і не повернувся, батьки почали його шукати та пізніше звернулися за допомогою до поліції.

Як з’ясувалося згодом, дорогою школяр зустрів товариша, з яким і лишився погратися. Потім, вже на самоті, неповнолітній продовжив бродити темними вулицями. Коли ж побачив поліцейських і зрозумів, що розшукують саме його, назвав своє прізвище і попросив, аби підвезли додому.

Працівники поліції негайно зателефонували рідним зниклого та повідомили про те, що все закінчилося добре. Дитина була передана батькам, з якими правоохоронці, в свою чергу, так само провели профілактичну бесіду.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool