На Кіровоградщині поліцейські провели відпрацювання

Січень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

Профілактичні заходи на території населеного пункту було спрямовано на оздоровлення криміногенної ситуації. 

Поліцейські працювали над розкриттям і упередженням крадіжок та інших злочинів, виявленням та припиненням фактів виготовлення і продажу самогону, належним підтриманням публічної безпеки та налагодженням співпраці поліції і населення.

Для реалізації запланованих заходів до Олександрійського району, за рішенням керівництва обласного главку відомства, був направлений зведений загін поліції, до якого увійшли працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» та дільничні офіцери.

У результаті, за кілька днів поліцейські встигли провести особисті прийоми громадян, відвідали мешканців селища за місцем проживання та роботи, поспілкувалися з літніми людьми, вислухали пропозиції щодо покращання ситуації на території та разом визначили шляхи вирішення проблемних питань, які турбують людей, що мешкають у даному населеному пункті.

Так, у період відпрацювання поліцейськими було складено низку протоколів за виготовлення самогону, попереджено окремих «підприємливих» місцевих жителів щодо недопущення таких дій у подальшому.

Під час спілкування з громадянами, поліцейські роз’яснювали алгоритм дій у випадках вчинення сімейного насилля, побутових конфліктів, надали рекомендації з питань дотримання заходів особистої безпеки, які дозволять громадянам уникнути неприємностей.

У разі скоєння злочинів, поліцейські рекомендують якомога швидше повідомляти про такі факти за номером телефону «102» або звертатися до дільничного офіцера поліції для подальшого оперативного реагування.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool