На Кіровоградщині поліцейські провели для школярів практичні заняття

Травень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

У Світловодську працівники місцевого відділу поліції завітали до учнів молодших класів школи №1. Інспектори розповіли дітям про необхідність безумовного дотримання правил дорожнього руху та наголосили на тому, що нехтування ними може призвести до фатальних наслідків.

Під час зустрічі поліцейські на подвір’ї, де облаштовано автомайданчик, провели практичне заняття з вивчення основних вимог дорожньої абетки як для юних пішоходів, так і для інших учасників дорожнього руху.

На закріплення вивченого матеріалу першачки та другокласники змагалися у тематичній грі на кращого знавця азів дорожньої грамоти. Дітлахи придумували один для одного завдання, як правильно орієнтуватися під час ускладнення дорожньої обстановки або інших нестандартних ситуацій, що можуть виникнути на дорозі під час участі у дорожньому русі. А працівники поліції виступили у ролі суворого журі.

У результаті змагань «перемогла» дружба, як свідчення того, що у навчальному закладі вивченню Правил дорожнього руху приділяють максимальну увагу та розуміють, що безпека дітей на дорозі – справа спільна!

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool