На Кіровоградщині поліцейські протягом двох діб викрили підозрюваного у крадіжці

Серпень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Чоловік викрав вироби з металу з території домоволодіння сусіда та продав. За такі дії підозрюваному загрожує до шести років ув’язнення.

32-річний зловмисник, знаючи, що господар поїхав на два дні у справах до міста, вночі проник на територію його домоволодіння викрав металеву 200 - літрову бочку, плиту з конфорками, дріт.

Все це зловмисник переніс до себе у двір, розпиляв на більш дрібні частини і склав у мішок. Вранці ж наступного дня зловмисник зі здобиччю пішов з села, аби дістатися до райцентру. Зустрівши односельчанина, який автомобілем також прямував до міста, чоловік попросив його підвезти. Там він продав все награбоване невідомим за мізерну суму грошей, яку вже ввечері витратив.

«Після звернення 44-річного жителя району до поліції оперативники швидко встановили особу підозрюваного. Зловмисником виявився сусід потерпілого, - розповідає начальник Новоукраїнського ВП Ігор Матвійчук. - Чоловік визнав свою провину та розповів, куди він віддав викрадені речі».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool