На Кіровоградщині поліцейські припинили злочинну діяльність наркозбувача

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Загальна вартість вилучених у зловмисника наркотичних засобів та психотропних речовин за «цінами чорного ринку» складає близько 50 тисяч гривень.

«У скоєнні кримінальних правопорушень, за отриманою оперативною інформацією, працівники поліції викрили 29-річного жителя обласного центру. 

Під час проведення санкціонованого за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили наркотичні засоби – марихуану вагою близько 1,5 кг та опій ацетильований об’ємом близько 20 мл, а також психотропну речовину – метамфетамін, вагою близько 5 гр, та грошові кошти в сумі 2000 гривень», - розповів т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв.

У даний час зловмиснику повідомлено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, та затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Вилучене направлено на проведення дослідження. Розслідування триває. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool