На Кіровоградщині поліцейські підбили підсумки за 9 місяців роботи

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

10 жовтня в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулося засідання розширеної наради під головуванням очільника відомства Сергія Кондрашенка за участі керівників галузевих служб та територіальних підрозділів.

Під час наради присутні розглянули результати роботи поліції області за напрямками оперативно-службової діяльності.

Зокрема, звернули увагу на стан розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, майнових кримінальних правопорушень, протидію злочинам, пов’язаним із незаконним обігом наркотиків, виявлення фактів незаконного поводження зі зброєю та злочинів проти безпеки дорожнього руху.
Загалом упродовж 9 місяців поточного року працівники поліції викрили у вчиненні кримінальних правопорушень майже 2760 осіб, у тому числі більше 640 зловмисників, які раніше скоювали злочини.

Заслухавши звіти керівників відділів та відділень поліції, очільник обласного главку Сергій Кондрашенко надав окремим із них доручення вжити додаткових заходів щодо покращання роботи підпорядкованих підрозділів.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool