На Кіровоградщині поліцейські, нацгвардійці та рятувальники розіграли волейбольний турнір

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Серед команд-учасників збірна Нацполіції області, поліції охорони, патрульної поліції Кропивницького, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Нацгвардії. Переможці змагань візьмуть участь у другому колі півфіналу на «Кубок Міністра внутрішніх справ України - 2017».

Підтримати своїх гравців та привітати зі спортивним святом на урочисту частину відкриття прибув керівник поліції області Сергій Кондрашенко. Він побажав учасникам вдалої гри, впевнених перемог і нових спортивних здобутків.

Привітавши один одного та пройшовши процедуру жеребкування, команди вийшли на волейбольний майданчик. Змагання розпочали представники Нацгвардії та управління Нацполіції області. З перших хвилин присутнім, тренерам і вболівальникам стало зрозуміло, що жоден із фізичних колективів не збирається поступатися перемогою.

У результаті напруженої боротьби третє та друге місце розділили між собою команди патрульної поліції та управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, перемогу здобув колектив фізичної культури Управління Нацполіції області

- Ми щиро вітаємо нашу команду з перемогою. Дякуємо за хорошу і динамічну гру, гарні емоції та справжній спортивний азарт, які отримали всі, хто за них уболівав. Бажаємо переможцям на належному рівні представити нашу область у другому колі турніру з волейболу на «Кубок Міністра внутрішніх справ України – 2017» і привезти головний приз на Кіровоградщину, – зазначив керівник поліції області Сергій Кондрашенко.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool