На Кіровоградщині поліцейські долучилися до заходів із нагоди Дня захисту дітей

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

За доброю традицією, напередодні та 1 червня керівництво та працівники ювенальної превенції обласного главку поліції, а також територіальних підрозділів відомства взяли участь в організації і проведенні різноманітних розважальних та святкових заходів для дітлахів.

Начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький разом із колегами відвідали місцеву школу-інтернат та привітали учнів зі святом. До Дня захисту дітей працівники поліції презентували закладу подарунки та спортивний інвентар. Також взяли участь у відкритті нового дитячого майданчика на території навчального закладу, де діти матимуть змогу відпочивати у період літніх канікул.

У Світловодську поліцейські спільно з представниками міської влади і прокуратури відвідали учнів загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, спеціальної школи-інтернату №1 та спортивної школи міста, для яких організували змагання. По закінченню заходів дітей пригощали солодощами.

Керівник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук відвідав сім’ю вимушених переселенців зі Сходу України та передав дітям іграшки та солодкі подарунки.

Працівники Добровеличківського відділення поліції спільно з представниками громадськості, органів освіти та місцевого самоврядування, а також рятувальниками та військовослужбовцями влаштували масштабний святковий захід для дітей з різноманітними розвагами.
У Новгородці поліцейські долучилися до проведення конкурсу дитячого малюнку, що відбувся у місцевому навчальному закладі.
Начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко завітав у гості до родини загиблого бійця АТО, привітав донечку героя зі святом та подарував дівчинці іграшкового поні.

Працівники Новомиргородського відділення поліції спільно з представниками служби у справах дітей та районного центру сім'ї та молоді відвідали дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та родини з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах. До малечі гості завітали з подарунками та солодощами.

У Кіровоградському районному відділенні поліції за сприяння керівництва районної адміністрації було відкрито «зелену» кімнату. Поліцейські також долучилися до святкових заходів для дітей, організованих місцевою об’єднаною територіальною громадою.
Начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Сергій Бочарніков у День захисту дітей відвідав комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації дітей», привітав малечу зі святом та пригостив діток солодощами.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
та територіальних підрозділів
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool