На Кіровоградщині поліцейські долучилися до ліквідації наслідків негоди

Січень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

Ситуаційний центр поліції області нині продовжує роботу у надзвичайному режимі для координації дій служб та відомств у період ускладнення погодних умов. 11 січня з 12.00 до 22.00 до вжиття заходів на місцях задіювалося більше 120 працівників груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів і 30 представників управління патрульної поліції області.

З ініціативи поліції було прийнято рішення про обмеження руху транспортних засобів на території області та заборону в’їзду великогабаритного транспорту в місто, завдяки чому вдалося уникнути великих заторів.

Водіям, яких негода застала в дорозі, поліцейські спільно з рятувальниками, нацгвардійцями та представниками дорожніх служб вчасно надавали допомогу.

На теперішній час обмеження щодо руху усіх видів транспорту на дорогах області знято.
Втім правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі, до патрулювання автошляхів залучено додаткову кількість особового складу для забезпечення проїзду транспортних засобів на території Кіровоградщини.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням, у разі необхідності вирушити в дорогу на власному транспорті – суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки.

Кіровоградщина, поліцейські, долучилися до ліквідації наслідків негоди

Сектор комунікації
поліції кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool