На Кіровоградщині поліцейські долучаються до акції

Листопад 28, 2017 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області, як і в усьому світі, кампанія розпочалася 25 листопада і триватиме до 10 грудня.

Напередодні її старту працівники управління превентивної діяльності обласної поліції, разом із спеціалістами соціальних центрів і управлінь, працівниками облдержадміністрації та представниками громадських організацій, взяли участь у прес-конференції організаторів акції у нашому регіоні.

Спікери розповіли про мету і хід всесвітньої кампанії, а також ознайомили з низкою заходів, які проходитимуть на території Кіровоградської області.

У свою чергу, керівництвом поліції області прийнято рішення про залучення до проведення акції максимально можливої кількості особового складу територіальних органів, а також представників громадських формувань.

Зокрема поліцейські проведуть перевірку за місцем проживання осіб, яким винесено офіційне попередження про неприпустимість учинення насильства в сім’ї та які відповідно перебувають на превентивному обліку.

Працівники поліції посилять заходи, спрямовані на профілактику, виявлення та притягнення до відповідальності громадян, які вдаються до насильства або жорстокого поводження в сім'ї.

Спільно з іншими зацікавленими органами поліцейські братимуть участь у наданні інформаційної допомоги та консультацій жертвам насильства в сім’ї.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool