На Кіровоградщині пограбували жінку-інваліда

Серпень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Скориставшись довірою жінки та її тяжким фізичним станом, зловмисник відібрав у неї особисті речі. Мобільний телефон потерпілої нападник продав за 50 гривень, готівку витратив на горілку. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Пригода сталася в передмісті Олександрії. 59-річна жінка, інвалід дитинства, добре знайома зі своїм кривдником. До того 34-річний молодик допомагав їй по господарству за винагороду. Однак в день, коли стався інцидент, навідався без запрошення. Зловмисник з порогу відштовхнув жертву, а потім, понишпоривши в її речах, знайшов мобільний телефон, який і забрав собі.

Ображена та налякана господиня, кілька днів нікому не розповідала про те, що сталося, аж поки не побачила на порозі свого дільничного інспектора поліції. Поліцейським вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного вже за кілька годин.
«34-річний олександрієць, раніше судимий за крадіжки та наркозлочини, переховувався у своїх друзів на території сусіднього населеного пункту. Крадений телефон також вдалося знайти вже в нових власників. В даний час чоловік спілкується зі слідчими», - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Олександр Громко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» . За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool