На Кіровоградщині пограбували військовослужбовця

Травень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

До відділу поліції повідомлення про грабіж надійшло від громадянина, який став очевидцем події.

На місце негайно виїхали правоохоронці. За лічені хвилини працівники поліції на залізничній станції затримали зловмисника. Як з’ясувалося, він напередодні звільнився з місць позбавлення волі та прямував в Одеську область. Чоловік відбував покарання за вбивство, розбій і крадіжку та був засуджений до 15 років ув’язнення.
«Потерпілим виявився військовослужбовець, який приїхав у відпустку з зони АТО. З грабіжником познайомився випадково, коли той блукав вулицями міста. Під час спілкування зловмисник помітив, як новий знайомий кладе гроші та мобільний телефон у кишеню. Дочекавшись зручного моменту, грабіжник шляхом ривка вихопив у чоловіка 250 гривень та засіб зв’язку, після чого втік у бік залізничного вокзалу, де і був затриманий», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.
Викрадені речі працівники поліції вилучили та повернули власнику.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. За вчинене особі загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Долинського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool