На Кіровоградщині пограбували продавчиню магазину

Серпень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Двоє раніше судимих товаришів по черзі пограбували один і той же магазин.

Тепер друзі можуть повернутися за ґрати на строк до 4 років.

Вихідного дня до Світловодського відділу поліції звернулася продавчиня місцевої крамнички, яка повідомила, що щойно невідомий пограбував її. Покупець, зайшовши до приміщення, замовив дві пляшки пива, об’ємом по 2,5 літри кожна. Коли жінка виставила їх на прилавок, зловмисник зробив вигляд, що дістає гаманець, відволік її питанням, схопив товар і побіг. Жінка намагалася наздогнати зловмисника, але він зник у дворах. Незважаючи на те, що продавчині не вдалося наздогнати грабіжника, вона таки запам’ятала його прикмети та повідомила про подію поліцейських.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили особу зловмисника . Ним виявився раніше судимий за крадіжки 26-річного жителя цього ж мікрорайону Світловодська.
За добу потерпіла продавчиня знову стала жертвою вже іншого грабіжника. Дочекавшись моменту, коли в крамниці не було відвідувачів, молодик зайшов до приміщення, попросив цигарки та дві пляшки пива. Вихопивши товар, грабіжник вирішив тікати. Спроби зупинити його виявилися марними.

«Працівники поліції швидко встановили особу підозрюваного, - розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий, - Ним виявився 25-річний раніше судимий знайомий чоловіка, який минулої доби за таким же сценарієм скоїв пограбування у тому ж торгівельному закладі».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 4 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool