На Кіровоградщині жінка обікрала свою подругу

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

51-річна жінка, перебуваючи в гостях у подруги, викрала її банківську картку, з якої зняла кошти у сумі близько двох тисяч гривень. За вчинене зловмисниці загрожує покарання від штрафу і до трьох років позбавлення волі.

46-річна жителька районного центру лише згодом звернулась до міліції з повідомленням про крадіжку, оскільки карткою користувалась нечасто і не одразу помітила її відсутність.
- Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Потерпіла з підозрюваною товаришували. Коли старша жінка зателефонувала з пропозицією зустрітись, у відповідь подруга одразу запросила її в гості. Під час спілкування господиня вийшла з кімнати, а знайома почала нишпорити в особистих речах та натрапила на банківську картку, – розповів т.в.о. начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Тюлєнєв.
Пін-код до картки зловмисниця знала, оскільки інколи просила у подруги скористатися нею. Готівку у сумі 1900 гривень зняла через кілька днів і витратила на власні потреби.
За поясненням жінки, банківську картку товаришки викрала у зв’язку з скрутним фінансовим становищем.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Долинського РВ
УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool