На Кіровоградщині податківці підтримують наших бійців в зоні АТО

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Податківці Кіровоградщини переконані, що складна військова ситуація на сході України не може залишити байдужим жодного українця.

Кожен з них готовий захищати рідну землю, надавати посильну допомогу бійцям, які звільняють від терористів міста і села Донецької та Луганської областей.
П’ять працівників органів Державної фіскальної служби у Кіровоградській області добровольцями відправились захищати нашу країну.
На військовій службі, саме зараз, безпосередньо на передовій захищає незалежність та суверенітет нашої держави колишня співробітниця обласної податкової. Колеги, які працювали поряд, постійно підтримують з нею зв’язок та надають необхідну допомогу.
Кожен працівник фіскальної служби Кіровоградщини вдячний нашим військовим, які героїчно та мужньо захищають Батьківщину від військової агресії. Саме тому, податківці нашого регіону долучилися до акції підтримки учасників бойових дій у зоні проведення АТО.
На потреби армії організовано надання допомоги власними коштами в сумі 154 910 грн.
Надано допомогу Кіровоградському 42 батальйону територіальної оборони Збройних сил України „Рух опору” – на прохання бійців були придбані та передані радіостанції, екіпірування для снайперів, комплекти камуфляжної форми, берці, розвантажувальні жилети на суму 124 400 грн.
Надано адресну допомогу співробітникам, які приймають участь в бойових діях в зоні АТО та їх родинам на 25 100 грн.
Окремо перераховано благодійним організаціям: „Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців” та „Добро починається з тебе” – 5 410 грн.
Крім того, працівниками Головного управління ДФС в області постійно одноосібно вживаються заходи по фінансовій підтримці бійців в зоні АТО та придбаваються сертифікати казначейських зобов'язань „Військові”.
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool