На Кіровоградщині почастішили випадки грабіжів

Жовтень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

24-річний мешканець одного з населених пунктів Світловодського району відібрав у перехожого особисті речі. За такі дії йому загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до 4 років.

На початку жовтня до міськвідділу надійшло повідомлення від жителя селища про пограбування. Чоловік розповів, що незнайомець відкрито заволодів спортивною курткою, яку він тримав у руках. У кишенях одягу знаходились мобільний телефон та гаманець з грошима в сумі близько 1000 гривень.
- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Цього разу чуже майно він продав, а отримані кошти витратив на власні потреби, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк 6 місяців або до 4 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool