На Кіровоградщині побували спостерігачі ОБСЄ

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Сьогодні відбулася зустріч голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Делегація завітала до Кіровоградщини для налагодження зв’язків з представниками регіональної влади, політичними силами та громадськістю.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ розміщена в Україні від березня 2014 року з метою сприяння зниженню напруги та забезпечення миру, стабільності і безпеки. Її завдання – спостереження, збір інформації про ситуацію в державі та укладання звітів для подальшого розгляду відповідними міжнародними організаціями.

Сьогодні відбулася зустріч голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Під час зустрічі Сергій Кузьменко поспілкувався із представниками делегації ОБСЄ у складі керівника групи Майкла Уокера та спостерігачів Алмазбека Усенова і Атіли Молнара. У спілкуванні також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації і територіальних органів влади, які відповідають за напрями соціального захисту населення, освіти, охорони здоров'я, зайнятості, пенсійного забезпечення, ліквідації надзвичайних ситуацій, розподілу земельних ресурсів.

Учасники зустрічі обговорили загальну соціально-політичну ситуацію на Кіровоградщині, зокрема, вплив на неї збройного конфлікту на Сході країни, діяльність в області політичних сил та органів місцевого самоврядування, процес децентралізації. Також йшлося про безпеку в регіоні, соціальний захист та підтримку вимушено переселених осіб та учасників антитерористичної операції.

У ході бесіди спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ отримали необхідну їм інформацію про область та заклали підґрунтя для подальшої співпраці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool