На Кіровоградщині побитий чоловік помер у покинутому будинку

Серпень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

За кілька днів після пригоди 51-річний потерпілий помер у покинутому будинку. До того, 24-річний зловмисник навіть навідувався до нього, аби поцікавитися самопочуттям. У даний час обставини пригоди з’ясовують слідчі. За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Пригода сталася минулого тижня в одному з сіл Кіровоградського району. Троє сельчан зустрілися разом, аби влаштували собі застілля. Місцем для відпочинку громадяни обрали покинуту хатину місцевого жителя. Чоловік давно не проживав там, а лише іноді навідував обійстя через те, що обробляв на прилеглій території город.

Коли компанія зайшла до напіврозваленої будівлі, виявилося, що місце вже зайнято. Раніше від них, там знайшов собі прихисток 51-річний односельчанин. Двоє друзів сприйняли таке сусідство досить стримано, і лише їх 24-річний товариш накинувся на потерпілого з кулаками і дуже сильно його побив.

Стерпівши образу, тяжко травмований чоловік залишився у тому ж будинку на ніч. Наступного дня компанія навідала його, аби перепитати, як він себе почуває. Потерпілому справді було дуже зле, однак про допомогу для себе він начебто не попросив.
Тіло чоловіка згодом виявив господар садиби. Дорогою на город він зайшов до хати і там побачив мертвого односельчанина.
На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу. За висновками судово-медичних експертів смерть громадянина настала через отримані травми.

Наступного дня працівники поліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився не судимий громадянин, який пояснив, що завдавати нікому шкоди не хотів, а вчинив так через те, що був нетверезим.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool