На Кіровоградщині побільшало безробітних

Червень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

За даними обласного центру зайнятості, кількість зареєстрованих безробітних на кінець квітня 2018р. становила 14,2 тис. осіб, з них допомогу по безробіттю отримували 68,4%. 

Із загальної кількості безробітних більше половини становили жінки.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець квітня 2018р. становив 2,46% населення працездатного віку, в сільській місцевості – 3,12%, в міських поселеннях – 2,08%.

Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю в квітні 2018р., становила 12 тис. осіб, середній розмір допомоги по безробіттю – 2255 грн, що дорівнювало 60,6% законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати (3723 грн).

Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до обласного центру зайнятості, в квітні 2018р. порівняно з березнем зменшилася на 26,5%
і на кінець місяця становила 3,3 тис. одиниць.
Навантаження зареєстрованих безробітних на одну вакансію
в цілому по області порівняно з березнем не змінилося і на кінець квітня 2018р. становило 4 особи.

За професійними групами найбільша кількість вакансій на кінець квітня 2018р. спостерігалася серед робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (26% від загальної кількості заявлених вакансій), а найменша – серед технічних службовців (2,3%).

(за даними Головного управління статистики у Кіровоградській області)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool