На Кіровоградщині побили чоловіка, а потім забрали його грошові кошти

Травень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

За попередніми даними, особи скоїли злочин із метою заволодіння чужим майном. 44-річного потерпілого, а потім забрали його грошові кошти у сумі майже 7 тисяч гривень. зловмисникам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.

До відділення поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що на мешканця Новоархангельського району скоєно напад.

«Поліцейські встановили, що чоловік у вечірній час перебував у розважальному закладі населеного пункту, де у нього виникла сварка зі знайомими. Владнати ситуацію вдалося за втручання сторонніх осіб. Після чого місцевий житель пішов до себе додому відпочивати.

Згодом, близько о пів на другу ночі, до приміщення літньої кухні, де знаходився чоловік, увірвались двоє знайомих, із якими раніше громадянин сварився. Без жодних пояснень зловмисники почали бити потерпілого, у результаті чого він знепритомнів. Прийшовши до тями, заявник виявив, що нападники втекли, а зі столу зникли гроші у сумі 6 700 гривень.

Зловмисниками виявилися раніше судимі жителі району, 26 та 27 років. Їх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру», - розповів начальник Новоархангельського Олександр Громко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

За матеріалами Новоархангельського відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool