На Кіровоградщині планується провести 30 аукціонів з надання в оренду земельних ділянок водного фонду

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

На апаратній нараді голови облдержадміністрації під час розгляду питання про надання у користування на умовах оренди водойм, директор профільного департаменту ОДА Олександр Ковтунов зауважив, що важливим аспектом є проведення аукціонів.

Посадовець зауважив, що за 2016-2017 роки продано право оренди на 17 земельних ділянок. Зокрема, у 2017 році проведено 11 торгів. Середній розмір річної орендної плати за водний об’єкт складає 10385,39 грн. – за землю та 3679 грн. – за воду.

Від початку 2018 року продано право оренди на 8 земельних ділянок водного фонду. Загалом до кінця року планується проведення близько 30 аукціонів, що у 2 рази більше, ніж за попередні 2 роки. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool