На Кіровоградщині піймали дезертира

Липень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

23 липня робочий день у співробітників роти ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області старшого лейтенанта міліції Ірога Жердія та сержанта міліції Василя Чорнобая починався як завжди: ранній підйом, прибуття до підрозділу, отримання табельної зброї, інструктаж командира, доведення орієнтувань. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Здійснюючи патрулювання автодороги Стрій-Знамянка о 8.55 годині інспектори помітили на маршруті особу, яка підлягала орієнтуванню. Ним був 19-ти річний житель м. Маріуполь Донецької області, який увечері 21.07.2012 самовільно залишив територію військової частини, що розташована біля с. Веселівка Кіровоградського району, де він проходив строкову військову службу. Солдат пояснив, що залишив військову частину у зв’язку з тим, що в ній панувала «дідівщина».
Працівники ДАІ зуміли знайти необхідні слова для хлопця, адже колись також юнаками проходили строкову службу в армії, тож опору він не чинив. Втікача було доставлено до Кіровоградського райвідділу міліції та в подальшому передано ініціаторам розшуку.
Доречі, за час проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук» працівниками Державтоінспекції області було затримано 4 злочинця та розшукано 2 безвісти зниклих.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool