На Кіровоградщині піротехніки знищили чотири застарілих вибухонебезпечних предмети

Грудень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

1 грудня працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області знищили 4 застарілих вибухонебезпечних предмети.

Два артилерійські снаряди калібру 75 мм, артснаряд калібру 76 мм та артснаряд калібру 45 мм часів Другої світової війни виявлені громадянами під час земляних робіт поблизу населених пунктів Голованівського району. Піротехніки вилучили артилерійські снаряди та знищили їх у встановленому порядку.

Шановні громадяни!
Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool