На Кіровоградщині піротехніки знищили 12 боєприпасів часів Другої світової війни

Серпень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 571 | Коментарі: 0

1 серпня особовий склад групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводив роботи по знищенню застарілих боєприпасів.

Вибухонебезпечні предмети було виявлено на відкритій території біля села Зелений Гай Трепівської сільської ради Знам'нського району та пізніше ідентифіковано фахівцями як артилерійські снаряди 152 мм (1 од.), 100 мм (2 од.), 76 мм (9 од.) часів Другої світової війни.

Шановні громадяни! Пам’ятайте: якщо ви помітили підозрілий металевий предмет, ймовірно, схожий на старий боєприпас, не торкайтесь його. Позначте місце знахідки та негайно телефонуйте за номером «101»!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool