На Кіровоградщині пильнуватимуть ялинки

Грудень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

У передноворічний період працівники міліції Кіровоградщини традиційно посилюють заходи щодо попередження та виявлення фактів незаконних вирубок, перевезення та реалізації лісових хвойних культур.

Спільними групами у складі представників територіальних органів внутрішніх справ, державної екологічної інспекції та обласного управління лісового та мисливського господарства проводитимуться рейди з охорони хвойних насаджень.
До таких заходів заплановано залучення близько 400 працівників органів та підрозділів внутрішніх справ області. Допомогу правоохоронцям також надаватимуть представники громадських формувань з охорони громадського порядку, створені на базі недержавних охоронних структур, та громадськість.
Працівники міліції нагадують, що за незаконну порубку, пошкодження та знищення хвойних насаджень, а також порушення правил збереження, перевезення та реалізації такої продукції законодавством передбачена адміністративна відповідальність (ст. 65, 152, 159, 160, 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
Правопорушникам загрожує накладення штрафів від 5 до 100 (у залежності від розміру заподіяної шкоди) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool