На Кіровоградщині підприємствами реалізовано послуг на суму 1733,4 млн.грн

Серпень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

У ІІ кварталі 2017р. підприємствами сфери нефінансових послуг області реалізовано послуг на суму 1733,4 млн.грн, з них населенню – 313,9 млн.грн або 18,1% загального обсягу реалізованих послуг.

У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності значну частку (71%) займали послуги підприємств транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності.

Частка послуг, реалізованих підприємствами сфери інформації та телекомунікацій, склала 14,5%, адміністративного та допоміжного обслуговування – 4,4%, організацій, що здійснюють операції з нерухомим майном, – 2,9%, підприємств сфери професійної, наукової та технічної діяльності – 2,6%.
Обсяг реалізованих послуг у розрахунку на одну особу населення у ІІ кварталі 2017р. склав 326 грн.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool