На Кіровоградщині підприємствами металургійної галузі освоєно 22,1 млн.грн капітальних інвестицій

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 549 | Коментарі: 0

Добувна промисловість і розроблення кар’єрів – одна з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал Кіровоградщини.

За підсумками 2017р. підприємствами добувної промисловості і розроблення кар’єрів освоєно 78,7 млн.грн капітальних інвестицій, що становило 4,9% обсягу капіталовкладень, освоєних промисловими підприємствами області.

У 2017р. індекс промислової продукції галузі збільшився на 13,4%, у т.ч. у добуванні каменю, піску та глини – на 15,6%, руд кольорових металів – на 10,9%. Обсяг реалізованої промислової продукції становив 1,7 млрд.грн або 6,8% загальнообласного обсягу.


Гірничо-добувна промисловість тісно пов’язана з металургійною, без якої неможливо уявити собі розвиток машинобудівної галузі.

За підсумками 2017р. підприємствами металургійної галузі освоєно
22,1 млн.грн капітальних інвестицій, що становило 1,4% обсягу капіталовкладень промислових підприємств області.

Металургійними підприємствами у 2017р. реалізовано промислової продукції на суму 2,3 млрд.грн або 9,1% загального обсягу всієї реалізованої промислової продукції.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool