На Кіровоградщині підписали меморандум про співпрацю

Серпень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Вивчення та узагальнення випадків, що свідчать про наявність порушень прав і свобод громадян. Вироблення механізму перенаправлення осіб для забезпечення надання їм безоплатної вторинної правової допомоги. Розроблення та реалізацію спільних проектів та програм, спрямованих на посилення гарантій прав та свобод людини.

Про реалізацію цих та інших завдань йшлося під час підписання Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання БВПД у Кіровоградській області та Федерацією професійних спілок області.

Документ підписали директор Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області Леонід Кропліс та Голова Федерації професійних спілок Кіровоградської області Максим Баланенко.

«Метою підписання Меморандуму є втілення ефективних напрямів співпраці. Зокрема, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань захисту трудових прав громадян, а також важливим є перенаправлення профспілками громадян, які потребують представництва інтересів у судах», – підкреслив Леонід Кропліс, директор центру.

Сторони планують об’єднати зусилля в напрямах організації та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, у тому числі, у межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Обміну інформацією, необхідними документами та матеріалами. Здійснення моніторингу та вироблення механізму перенаправлення громадян до центрів безоплатної вторинної правової допомоги Кіровоградщини.

Також сторони досягли домовленостей про поширення правової інформації, зміст якої може становити суспільний інтерес, зокрема про право особи на захист.

У заході взяли участь представники обласних організацій Федерації професійних спілок Кіровоградської області.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool