На Кіровоградщині підлітка визволили з ліфтової шахти

Лютий 23, 2015 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

21 лютого близько 19-ї години до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що з ліфта дев’ятиповерхового житлового будинку у м.Світловодську необхідно визволити 13-річного хлопчика.

Як з’ясувалося, підліток опинився заблокованим не у самому ліфті, а на поверхні кабіни у ліфтовій шахті. Хлопець натискав на пульт і катався на кабіні ліфта та раптово застряг. На момент прибуття рятувальників та медиків, ноги хлопчини затисло на рівні верхньої частини дверей. Гідравлічними ножицями співробітники державної пожежно-рятувальної частини №17 розкрили двері, а потім механік став поступово, по 10 см, опускати кабіну ліфта. Завдяки проведеній операції, кабіну вдалося успішно опустити та визволити бешкетника. Його одразу госпіталізували працівники «швидкої», констатувавши травму ноги.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool