На Кіровоградщині під час збирання сої виявлено боєприпас

Листопад 26, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Навіть зважаючи на завершення сезону осінньо-польових робіт, до Служби порятунку надходять повідомлення про виявлення на полях застарілих боєприпасів.

21 листопада у с.Новопавлівка Кіровоградського району під час збирання сої працівники знайшли у грунті іржавий предмет, схожий на боєприпас. До місця події виїхала група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області. Рятувальники обстежили територію міношукачами та знешкодили 76 мм артилерійський снаряд періоду Другої Світової війни на спеціальному майданчику.
Нагадуємо, якщо ви знайшли боєприпас, будьте відповідальними – одразу повідомте про подію за номером «101» та не чіпайте небезпечну знахідку.
Прес-служба Територіального управління МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool