На Кіровоградщині під час сварки чоловік отримав удар ножем

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

За попередніми даними, під час сварки потерпілий отримав удар ножем, що призвело до значної крововтрати та фатальних наслідків. За скоєне 27-річному зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

До Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл про те, що за місцем свого проживання помер 46-річний чоловік.

Поліцейські встановили, що протягом тривалого часу громадянин і ще двоє його знайомих разом мешкали у будинку іншого односельця та наглядали за домоволодінням.

На вихідних під час застілля між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший за образу, завдану старшим, наніс йому удар ножем. У результаті значної втрати крові місцевий житель помер.

«Зловмисника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У даний час йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України триває.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool