На Кіровоградщині під час сварки чоловік отримав ножове поранення

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Під час сварки, що виникла між двома жителями Кіровоградського району, один із них отримав ножове поранення. За скоєне особі загрожує покарання – від 5 років позбавлення волі.

«До районного відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця населеного пункту про те, що його 34-річному знайомому завдано тілесних ушкоджень.
У ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність до злочину 52-річного сусіда потерпілого, з яким вони разом вживали алкогольні напої. Під час застілля чоловіки почали сваритися. На ґрунті неприязних відносин старший взяв зі свого домоволодіння ножа та наніс ним удар в живіт молодшому», - розповів начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває.

Зловмиснику повідомлено про підозру. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення
Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool