На Кіровоградщині під час сімейної сварки жінка позбавила життя чоловіка

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 2041 | Коментарі: 0

40-річна мешканка Новоукраїнського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сімейної сварки позбавила життя 58-річного чоловіка. За скоєне їй загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

- У ході розслідування було встановлено, що 20 вересня за місцем проживання співмешканці розпивали спиртні напої. Згодом на побутовому ґрунті між ними виник конфлікт, що супроводжувався лайкою. Жінка у відповідь на образи чоловіка вхопила кухонного ножа та ударила ним співмешканця у живіт. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого несумісними з життям, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Жінці оголошено повідомлення про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Новоукраїнського РВ
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool