На Кіровоградщині під час пожежі було евакуйовано подружжя

Жовтень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини приборкали 3 займання у житловому секторі.

Так, 14 жовтня о 07:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 2 м2 балки перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння у с. Кам’яна Криниця Благовіщенського району. Рятувальниками 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське о 08:26 пожежу було локалізовано та о 08:42 – ліквідовано.

О 13:04 по вул. Вишневій смт Олександрійське м. Олександрія через необережне поводження при палінні господарем виникло займання ліжка та матрацу у кімнаті житлового будинку. Під час гасіння пожежі рятувальниками було евакуйовано з приміщення подружжя – чоловіка 1952 р.н. та жінку 1950 р.н. Ушкоджень вони не отримали, від госпіталізації відмовились. О 13:29 пожежу було локалізовано та о 13:39 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

У м. Долинська по вул. Чумацький шлях о 22:52 виникла пожежа 6 м2 підлоги та домашніх речей у житловому будинку. Бійці 20-ї ДПРЧ м. Долинська о 23:18 локалізували та о 23:59 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool