На Кіровоградщині під час канікул школярі відпочили з користю

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Активний відпочинок – найкращий спосіб зняти втому, особливо це корисно школярам, які звикли сидіти на місці за партою чи комп’ютером.

Тож, щоб діти розважились, позмагались та одночасно засвоїли корисні знання, рятувальники Кіровоградської області запрошують дітей на акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Так, 24 жовтня провели своє дозвілля цікаво та змістовно учні загальноосвітнього навчального закладу № 8 м. Олександрія. Фахівці Служби порятунку організували для них навчально-пізнавальну програму, аби ближче познайомити дітей із особливостями роботи рятувальників та навчити правилам безпеки життєдіяльності.

Зокрема в рамках акції учням було продемонстровано роботу рятувального обладнання: гідравлічних ножиць, пневматичної подушки тощо. Діти також взяли участь у цікавих конкурсах: «Бойовка», «Влуч у ціль» та «Протигаз», що дозволило відчути себе справжніми рятувальниками, одягаючи бойовий одяг та спорядження, та отримати заохочувальні подарунки.

Крім того, співробітники пожежно-рятувальної служби м. Олександрія розповіли школярам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті, особливо під час канікул, а також застерегли дітей від необачних вчинків та пустощів із вогненебезпечними предметами, що можуть призвести до великого лиха.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool