На Кіровоградщині під час футбольних матчів поліцейські посилять охорону публічного порядку

Жовтень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

23 жовтня о 14.00 на КСК "Ніка" у м. Олександрія у рамках чемпіонату України з футболу місцевий клуб "Олександрія" прийматиме ФК "Динамо" (м. Київ). За попередніми даними, на гру завітають близько 6 тисяч глядачів. До забезпечення правопорядку буде залучено майже 290 працівників поліції.

Також у неділю, 23 жовтня, о 19.30 в обласному центрі відбудеться матч дванадцятого туру Ліги Парі-Матч між командами «Зірка» (м. Кропивницький) та «Шахтар» (м. Донецьк). Очікується, що футбольний поєдинок відвідають близько 9 тисяч громадян. За дотриманням публічного порядку слідкуватимуть понад 160 поліцейських.
Правоохоронці звертаються до вболівальників із проханням під час перегляду матчів бути толерантними, з повагою ставитися один до одного.
У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102».

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool