На Кіровоградщині першочергове ПЛР-тестування проводитимуть трьом категоріям людей

Вересень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Останніми нормативними документами МОЗ виділило три пріоритетні категорії населення, яким буде проводитись тестування методом полімеразної ланцюгової реакції.

Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 28 вересня, під час апаратної наради в облдержадміністрації.

«Першочергово будуть тестувати хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію та людей, які вже хворіють. Їм будуть проводити тестування під час лікування та після. Друга пріоритетність у всіх, які перебували в контакті з лабораторно підтвердженим випадком і мають ознаки хвороби. Третя пріоритетна категорія, це всі особи, в яких під час ІФА-тестування виявлено позитивні антитіла. Всі інші категорії населення проходять ІФА тестування», -зазначила лікарка.

На сьогоднішній день в області проведено 17 тис тестувань методом імуноферментного аналізу. З них 740 позитивних, 70% з них вже протестовано ПЛР-тестуванням. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool