На Кіровоградщині перевіряють туристичний комплекс (фото)

Лютий 26, 2021 | Новини | Переглядів: 643 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 лютого, інспектори У ДСНС у Кіровоградській області розпочали позапланову перевірку туристичного комплексу «Маєток Country Club», що у Петрівському районі.

Під час перевірки інспектори з’ясовують, насамперед, такі моменти: наявність безперешкодного доступу до шляхів евакуації, можливість вільного під'їзду пожежно-рятувальної техніки до об'єкта, належний стан систем оповіщення про небезпеку, рівень знань персоналом алгоритму дій на випадок виникнення пожежі. Крім того, перевіряється стан електрогосподарства – від розеток до систем протипожежної сигналізації, стан джерел протипожежного водопостачання, а також цілий ряд режимних питань, що безпосереднім чином впливають на протипожежний захист об’єктів.

У разі виявлення порушення встановлених законодавством вимог техногенної та пожежної безпеки, невиконання приписів про усунення порушень інспекторський склад застосовуватиме заходи адміністративного впливу, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Маєток Country Club

Маєток Country Club

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool