На Кіровоградщині перевіряють психологічний стан рятувальників

Березень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 542 | Коментарі: 0

Психологи У ДСНС у Кіровоградській області продовжують вивчення соціально-психологічного клімату в колективах пожежно-рятувальних частин.

Зокрема 1 березня розпочато вивчення клімату у 5-ій Державній пожежно-рятувальній частині 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Під час роботи психологів у підрозділі було проведено тестування особового складу, в ході якого співробітники оцінили морально-ділові якості керівників, аспекти організації життєдіяльності у підрозділі та атмосферу в колективі.

Також психологи надали індивідуальні консультації рятувальникам та провели вправи для релаксації і нормалізації самопочуття, які рятувальники зможуть при потребі виконувати самостійно.

З метою підтримки молодих співробітників, їх адаптації до умов службової діяльності та запобіганню можливих конфліктних стосунків в колективі, психологи провели тестування з випускниками вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця).

На Кіровоградщині перевіряють психологічний стан рятувальників

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool