На Кіровоградщині перевіряють місця виробництва та роздрібної торгівлі пальним

Березень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 517 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарювання, закладами, установами, у сфері управління (володінні, користуванні) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним на території Кіровоградської області.

Перевірки здійснюються відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 № 10033/1/1-21, з метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України, інших законодавчих і нормативних, нормативно-правових актів у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Так, відбулась перевірка АЗС у смт Петрове, під час якої інспектори У ДСНС в області провели обстеження усіх важливих з точки зору пожежної та техногенної безпеки моментів. У разі виявлення порушення встановлених законодавством вимог техногенної та пожежної безпеки, невиконання приписів про усунення порушень, до керівників (власників) вказаних об’єктів будуть застосовані заходи адміністративного впливу, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool