На Кіровоградщині перевіряється стан пожежної безпеки виборчих дільниць (ФОТО)

Жовтень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Менше місяця залишилося до виборів депутатів Верховної ради. На території Кіровоградщини створено 5 виборчих округів, до яких входить 936 виборчих дільниць.

 Вже з 26 вересня вони розпочали свою роботу. Більшість із них розташувалася у приміщеннях навчальних закладів, сільських рад, будинків культури тощо. Враховуючи активність наших виборців, у день всенародного волевиявлення на дільницях області очікується більше 700 тисяч громадян. Тож важливо створити всі умови для безпечного проходження виборчої кампанії. З цією метою працівниками Управління Держтехногенбезпеки проводяться перевірки протипожежного стану місць проведення голосування.
У першу чергу, фахівцями у сфері пожежної та техногенної безпеки перевіряється відповідність приміщень вимогам пожежної безпеки для об’єктів з масовим перебуванням людей, а саме: шляхи евакуації, стан електромереж, наявність систем протипожежного спостереження, автоматичних систем пожежогасіння та вогнегасників, укомплектованість пожежних кранів тощо. З членами виборчих комісій та обслуговуючим персоналом об’єктів, де розташовуватимуться виборчі дільниці, проводяться інструктажі із дотримання вимог пожежної безпеки. Розроблено пам’ятки про заходи забезпечення пожежної безпеки та розміщено їх на виборчих дільницях. Черговий персонал дільниць навчається користуватися вогнегасниками.
Про результати здійснених буде поінформована обласна державна адміністрація та голови окружних виборчих комісій, що дозволить вчасно усунути виявлені недоліки та провести вибори без пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
 

На Кіровоградщині перевіряється стан пожежної безпеки виборчих дільниць (ФОТО)

Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool