На Кіровоградщині перевірять аптечну мережу

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Аптечну мережу перевірять на наявність медикаментів, передбачених програмою Доступні ліки

З таким завданням голова облдержадміністрації звернувся до керівника департаменту охорони здоров'я ОДА під час щотижневої апаратної наради.

"Останнім часом фіксується чимало звернень на "Гарячу лінію" стосовно вартості та наявності ліків по державній програмі "Доступні ліки", - зауважив Сергій Кузьменко.

Він звернувся до керівників територій з вимогою контролювати процес реалізації державної програми.

"Це наше спільне завдання, а не турбота лікарів. Уряд через фінансування з державного бюджету надав можливість забезпечити людей, які мають серцево-судинні захворювання, цукровий діабет і бронхіальну астму, безкоштовними ліками або ліками за нижчою ціною. Тож дзвінки на "Гарячу лінію" говорять про те, або не все гаразд або не всі поінформовані", - підкреслив керівник області.

Сергій Кузьменко доручив директору департаменту охорони здоров'я ОДА Олегу Рибальченку перевірити аптеки на наявність ліків, що продаються за державною програмою, і поінформувати його про результати моніторингу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool